snow

Followers

Sunday, June 3, 2012

Assalamualaikum.. 




Haaa rasanya dah lama xupdate blog ni kan.. mmg lama sgt2 rasanya.. heee~~  oke2, entry baru kali nie nak bitau pasal bisnes yang i buat lah.. nama bisnes i buat ni ialah Miss Caramel's Popcorn.. Popcorn yang i buat setakat nie ada 2 perisa. Perisa pertama adalah Caramel n Perisa yang kedua adalah Coklat. Popcorn ni i buat sendri..sbb i ada kepakaran dalam buat popcorn ni.. kira homemade lah.. =) Okey2, kita xpayah ckp bnyak sgt so i sediakan gambar2 popcorn i buat untuk tempahan orang ramai.. xkiralah bagi sapa2 yang ingin menjadi penjual popcorn di kedai2 mereka or ada bungkusan yang istimewa untuk dijadikan as door gift or goody bag untuk apa2 majlis seperti majlis perkahwinan, majlis hari jadi & majlis cukur jambul.. Harga yang ditawarkan juga adalah berpatutan. =) 








Lollipop Popcorn!!


Yang ni nama dye Lollipop Popcorn =)


 Sebarang Tempahan / Pertanyaan sila hubungi :
 012 - 6236127 / 014 - 6118947

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...